Deutsche Bank, Cano Catalunya i Diari de Sant Cugat renoven el patrocini del fòrum Santcugatribuna


  • Comparteix:

L'import total del patrocini arriba als 150.000 euros, prop del doble que l'any passat

L'import total del patrocini arriba als 150.000 euros, prop del doble que l'any passat

Les empreses Deutsche Bank, Cano Catalunya-BMW i Diari de Sant Cugat han renovat el conveni de patrocini del fòrum empresarial Santcugatribuna. L'import total de les aportacions s'ha multiplicat per dos, fins arribar als 150.000 euros, i servirà per potenciar la nova temporada de conferències de l'espai empresarial de la nostra ciutat.

Deutsche Bank, Cano Catalunya-BMW i Diari de Sant Cugat han renovat la seva confiança amb el fòrum empresarial Santcugatribuna per aquest any 2005, i ho han fent multiplicant per dos les seves aportacions econòmiques per al patrocini d'aquesta iniciativa. En concret, Deutsche Bank aportarà 60.000 euros, Cano Catalunya 90.000 i Diari de Sant Cugat s'ocuparà de fer difusió de les activitats del fòrum empresarial.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha agraït les aportacions d'aquestes empreses que serviran, segons ha dit, per donar un impuls al fòrum i convertir-lo en un referent del debat econòmic no només a Sant Cugat i a la comarca, sinó al conjunt del país.

Lluís Recoder

Les seves aportacions garanteixen la continuïtat d'aquesta tribuna, que ja s'ha consolidat a la nostra ciutat i a l'entorn, i que ara ha d'afrontar el repte de convertir-se en un referent al país.


De la seva banda, el director d'empreses de Deutsche Bank, Esteve Sarroca, ha expressat la seva satisfacció per la tasca que fa l'Ajuntament per promoure el creixement econòmic i residencial de la ciutat.

Esteve Sarroca

Ens donen l'oportunitat de col·laborar amb un ajuntament que ha convertit Sant Cugat en una ciutat residencial de primera línia i en un lloc privilegiat per a les empreses de serveis.


Al seu torn, el director gerent de Cano Catalunya-BMW, Antonio Cano, s'ha mostrat 'orgullós' de poder col·laborar amb una iniciativa de 'vital importància' per enfortir el teixit empresarial.

Antonio Cano

És un orgull poder col·laborar amb aquest projecte de vital importància, on assisteix gent molt important en el món dels negocis. És molt important entrar en aquest cercle.


Els propers ponents del fòrum Santcugatribuna seran l'economista i professor de la Universitat de Columbia Xavier Sala i Martin, i el president de Repsol YPF, Antoni Brufau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.