Llum verda a l'últim reconeixement extrajudicial de crèdit, si no hi ha sorpreses

Són 1,7 milions d'euros per pagar serveis sense contracte


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del servei de recollida de residus / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del servei de recollida de residus / Foto: Cugat Mèdia

El ple municipal ha donat el vistiplau al que s'espera que sigui l'últim reconeixement extrajudicial de crèdit per contractacions irregulars, que xifra una despesa d'1,7 milions d'euros. A la sessió de setembre, els grups municipals van posar-se d'acord per posar fi als pagaments a proveïdors de l'Ajuntament que han prestat el servei sense contracte o amb aquest caducat. Així, el que s'ha aprovat aquest dilluns (amb vots a favor de tots els grups tret del PP i En Comú Podem, que s'han abstingut) fa referència a factures prèvies a l'acord del ple passat. Per tant, tret de sorpreses, aquesta seria l'última vegada que aquest punt s'incorpori a l'ordre del dia.

ESCOLTA-HO

Del reconeixement aprovat, destaca un pagament més de 900.000 euros a Valoriza per la gestió i explotació del servei de recollida i transport de residus i de neteja viària, corresponent als mesos de juliol i agost. Suara també apareix amb un import destacat: més de 350.000 euros per la gestió del servei d'atenció domiciliària entre juny i agost.

CONSULTA AQUÍ ELS DETALLS D'AQUEST RECONEIXEMENT EXTRAJUDICIAL DE CRÈDIT



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.