Cinc de les grans fortunes de Catalunya són de Sant Cugat, segons 'Forbes'

La família Grífols, accionistes d'Occident i el fundador de Fluidra, entre les 29 grans fortunes del país, la comunitat que en té més de l'Estat


  • Comparteix:

La seu de Grífols a Sant Cugat / Foto: ACN

La seu de Grífols a Sant Cugat / Foto: ACN

Cinc de les grans fortunes de Catalunya són de Sant Cugat. Es tracta de Víctor Grífols, president d'honor de la farmacèutica Grífols; Jose María Serra Farré, accionista majoritari de Catalana Occident; Josefa i Assumpta Serra, accionistes de Catalana Occident; Núria Roura, accionista de Grífols, i Juan Planes, fundador i president de Fluidra. Així ho indica la llista de la revista 'Forbes', que també assenyala que Catalunya és la comunitat autònoma de l'Estat espanyol que més en té. De fet, la fortuna de Víctor Grífols és la segona més gran de Catalunya i la catorzena de l'Estat.




El podi de la llista de la revista 'Forbes' no s'altera respecte a l'any passat. El propietari d'Inditex, Amancio Ortega, és el més ric amb un patrimoni de 81.800 milions, gairebé 30.000 milions més que el 2022, seguit de la seva filla, Sandra Ortega, amb 7.100, i Rafael del Pino (Ferrovial), amb 5.900.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.