Canvis a la cúpula del Grup Catalana Occident arran del canvi de nom

Joan Closa serà el director general de la companyia a partir de l'1 de gener de 2024


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de les oficines del Grup Catalana Occident, a Sant Cugat / Foto: Street View

Imatge d'arxiu de les oficines del Grup Catalana Occident, a Sant Cugat / Foto: Street View

Joan Closa, actual director general de negoci tradicional del Grup Catalana Occident, serà el nou director general de la companyia amb seu a Sant Cugat. Es tracta d'un nomenament que coincideix amb el canvi de nom de l'empresa, que passarà a dir-se Occident i que unificarà en una sola entitat les companyies que conformen el negoci tradicional del grup (Seguros Catalana Occidente, Plus Ultra Seguros, Seguros Bilbao i NorteHispana Seguros).

Closa està vinculat al Grup Catalana Occident des de 1981, on ha ocupat diverses posicions fins que el 2017 va ser nomenat primer executiu. La direcció general del negoci tradicional la va assumir el 2020 i ara esdevindrà director general d'Occident.

Sota la direcció general hi haurà tres divisions: la direcció comercial, amb Raúl Lucena al capdavant; la direcció d'assegurances generals, amb el lideratge de Josep Esclusa; i la direcció de vida, amb Daniel Ciprés amb la batuta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.