Grifols rebutja les 'insinuacions malicioses, falses i enganyoses' de Gotham City Research

La multinacional reitera el compromís amb la "transparència" i diu que ja ha respost a les preguntes plantejades


  • Comparteix:

Continua el degoteig de reaccions de Grifols / Foto: ACN

Continua el degoteig de reaccions de Grifols / Foto: ACN

La multinacional santcugatenca Grifols ha rebutjat aquest dimarts mitjançant un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) les 'insinuacions malicioses, falses i enganyoses' del nou informe emès per Gotham City Research, en què se segueix posant en dubte la relació entre la companyia i Scranton així com els seus comptes financers. Segons apunta, el document només té com a objectiu 'desestabilitzar Grifols i causar dubtes entre els inversors institucionals'.

"Ja hem abordat cada una de les preguntes malicioses i enganyoses", asseguren des de la companyia. Així mateix, la direcció de la multinacional ha reiterat el seu "fort compromís amb la transparència, la integritat i la conducta ètica".

En el comunicat, Grifols recorda que té un litigi judicial obert amb el fons baixista i que està oferint tota la informació requerida en relació a aquest assumpte.

Arran de l'últim moviment de Gotham les accions de Grifols han tornat a caure al parquet (-0,36%) i el preu de l'acció se situava aquest dimarts en els 10,93 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.