Sant Cugat Empresarial també reclama un nou finançament per a Catalunya

L'entitat s'ha sumat a un manifest que signen més d'una vintena d'entitats


  • Comparteix:

El president de Sant Cugat Empresarial, Eduard Torres / Foto: SCE

El president de Sant Cugat Empresarial, Eduard Torres / Foto: SCE

Sant Cugat Empresarial (SCE) su suma a la crida de 21 entitats empresarials del país que reclamen 'una reforma ambiciosa de l'actual sistema de finançament de Catalunya'. El text reclama un nou model de finançament 'que garanteixi l'autonomia financera, millori la capacitat de gestió i recaptació tributària i asseguri el principi d'ordinalitat'. El manifest obre la porta a un model federal, a un pacte fiscal o a una reforma del sistema actual. També la proposta totes les Cambres de Comerç de Catalunya, Foment, PIMEC, FemCat, el col·legi d'Economistes de Catalunya, el RACC, Barcelona Global i el Cercle d'Economia.

L'associació santcugatenca també es posa del costat de Foment del Treball a l'hora de reclamar mesures contra la sequera, però "que no siguin coercitives i estigmatitzadores per al teixit empresarial". De fet, el manifest subratlla que "les empreses són part de la solució davant d'aquesta situació".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.