Infojobs guanya els premis Ibest


  • Comparteix:

La pàgina web Infojobs.net, amb seu a Sant Cugat, ha estat escollida com una de les més importants a la xarxa. Aquest portal, dedicat a concentrar ofertes de treball, ha guanyat quatre premis que atorga l'acadèmia Ibest.

Més de 185 mil internautes i un grup d'experts d'Ibest han atorgat un total de quatre premis a la millor pàgina web en secció laboral per a Infojobs.net. El jurat ha hagut d'escollir entre un total de 6.200 planes, pre-seleccionades per aquest guardó.

El portal Infojobs ha aconseguit el "Grand Prix", com a millor web absoluta. La web pretén facilitar a través d'internet la gestió entre empreses i treballadors a l'hora de buscar feina. Anna Quintero, cap de premsa de l'empresa explica, la tasca del portal.

Anna Quintero



En els últims anys, l'empresa ha hagut d'afrontar la forta competència amb altres empreses i multinacionals d'aquest sector. Anna Quintero parla de la trajectòria de l'empresa.

Anna Quintero



Infojobs.net, que porta quatre anys en funcionament, és un dels portals de l'empresa santcugatenca Intercom. Actualment és la web d'ofertes de treball més important a Espanya, amb més de 900 000 usuaris registrats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.