Mitsubishi Electric desenvolupa a Sant Cugat la nova gamma de quioscos multimèdia de la firma japonesa


  • Comparteix:

La seu santcugatenca espera rebre 1'5 milions d'euros d'inversió cada any fins al 2010

La seu santcugatenca espera rebre 1'5 milions d'euros d'inversió cada any fins al 2010

La multinacional japonesa Mitsubishi Electric ha confiat a la seva seu central espanyola, situada a Sant Cugat, el desenvolupament de la nova gamma de quiscos multimèdia, que es començaran a distribuir al novembre. Amb aquest projecte, la seu santcugatenca espera captar 1'5 milions d'euros anuals d'inversió de la matriu durant els propers cinc anys.

El departament d'enginyeria de Mitsubishi Electric a l'Estat espanyol, ubicat a la nostra ciutat, s'ha convertit en el principal motor de desenvolupament del negoci de fotografia i oci digital de la companyia fora del Japó. La planta santcugatenca és l'encarregada de dissenyar el 'software' i gestionar la producció i distribució a tot el món de la nova línia de quioscos multimèdia, que incorporen noves solucions d'impressió digital, continguts per al telèfon mòbil i música en format digital. Ricard Montserrat és el responsable de màrqueting de la filial espanyola de Mitsubishi Electric.

Ricard

Aquesta línia de productes ha estat concebuda i desenvolupada aquí. La marca ens ha donat la confiança per regir la producció, comercialització i distribució d'aquesta gamma. Mitsubishi Electric seguirà invertint aquí.


L'objectiu de l'empresa és treure al mercat, com a mínim, 10.000 unitats cada any que es distribuiran a tot el món, excepte al Japó. D'aquesta manera, la planta santcugatenca té garantida una inversió d'entre 1 i 1'5 milions d'euros anuals per part de la matriu en concepte de recerca i desenvolupament per idear futures aplicacions. Així ho ha dit el director de la divisió de Productes d'Electrònica Professional de Mitsubishi Electric a l'Estat espanyol, Jaume Garriga.

Jaume Garriga

Mitsubishi Electric té la intenció de mantenir una inversió anual d'entre 1 i 1'5 milions d'euros els propers cinc anys per desenvolupar aplicacions de la branca de fotografia i oci digital. El que fem a Espanya és el que té més valor afegit.


Mitsubishi Electric té quatre oficines comercials a l'Estat espanyol. A Sant Cugat, l'empresa compta amb la seva oficina central i el magatzem, on treballen un total de 147 empleats. La divisió de Productes d'Electrònica Professional situa la planta santcugatenca com a un dels centres de desenvolupament més importants de la firma japonesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.