UGT celebra a Sant Cugat unes jornades sobre baixes laborals


  • Comparteix:

Aclarir els principals dubtes a l'hora d'assumir una baixa laboral ha estat un dels objectius de les jornades que ha organitzat aquest dijous a la Casa de Cultura el sindicat UGT del Vallès Occidental. El tinent d'alcalde d'Afers Interdepartamentals, Eduard Pomar, ha estat l'encarregat de presidir les jornades, i ha celebrat que s'hagi escollit Sant Cugat per realitzar aquesta trobada comarcal.

Sota el títol 'Les contingències laborals i comunes i les seves prestacions', el sindicat UGT ha donat a conèixer aquest dijous a la nostra ciutat les possibles solucions davant d'una incapacitat temporal, més coneguda com a 'baixa laboral', que sempre genera tensions dins les empreses.

El coordinador de la UGT al Vallès Occidental, Josep Santcristòfol, explica la importància de les jornades per estendre els coneixements sobre els riscos laborals entre els delegats de prevenció i els comitès d'empresa.

Josep Santcristofol

Interes per part dels delegats de prevenció i comitès d'empresa per solucionar el tema de les mútues que genera tensions a les empreses.


Santcristòfol ha remarcat la importància de la descentralització de les jornades arreu de la comarca. El responsable sindical ha recordat que el Vallès Occidental no tan sols són Sabadell i Terrassa, les dues cocapitals, sinó que és important estendre aquests actes a altres ciutats com Sant Cugat per tal de contribuir a crear una sensació de territori.

D'altra banda, el tinent d'alcalde d'Afers Interdepartamentals, Eduard Pomar, ha parlat del gran creixement de Sant Cugat a la nostra comarca i de la situació estratègica de Sant Cugat per a la implantació d'empreses.

Eduard Pomar

Sant Cugat està en una situació estratègica per a les empreses.


Recordem que les jornades ja han tingut lloc a d'altres ciutats de la comarca, com Sabadell, Rubí o Terrassa, i està previst visitar properament Montcada i Reixac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.