Els comptes locals del 2007 contemplen invertir 3'3 milions a Mira-sol


  • Comparteix:

L'equip de govern, format per CiU i ERC, preveu una inversió de 3'3 milions d'euros a Mira-sol en els pressupostos del 2007. Nacionalistes i republicans subratllen que la inversió entre aquest any i el 2007 arribarà als 12'2 milions al districte. En canvi, ICV-EA i el PSC consideren insuficients els comptes per a Mira-sol.

El PSC i ICV-EA han coincidit en bona part de les crítiques als comptes previstos per al 2007. Les dues formacions asseguren que no hi ha partida suficient per afrontar la construcció de la piscina de Mira-sol, l'arranjament de la riera de Mas Gener i la implantació de la recollida selectiva d'escombraries.

El membre del PSC, Juan Carrasco, denuncia l'entrada 'en decadència' del districte.

Juan Carrasco

Mira-sol és un barri que ha entrat en decadència. S'ha entrat en una dinàmica que farà que sigui el barri que vagi pitjor del municipi.


En canvi, CiU i ERC han remarcat l'aposta econòmica de l'equip de govern per als districtes. El tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda, Jordi Joly ha subratllat que la inversió a Mira-sol entre aquest any i el proper ascendeix als 12'2 milions.

Per la seva banda, el regidor de Descentralització, Xavier Cortés, considera 'lamentable' que el PSC digui que districte ha entrat en decadència.

Xavier Cortés

El més lamentable és que el PSC digui que Mira-sol ha entrat en decadència.


Els pressupostos del 2007 es portaran a aprovació inicial en el ple municipal d'aquest mes. Posteriorment, s'obrirà un període d'esmenes i al·legacions abans de portar-se a aprovació definitiva al ple del desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.