La Cecot critica el secretisme fiscal del govern espanyol en la 12a Nit de l'Empresari


  • Comparteix:

El president de la CECOT critica l'intervencionisme empresarial del govern espanyol i el secretisme que envolta les balances fiscals. Així ho ha dit Antoni Abad en el marc de la dotzena nit de l'empresari que organitza la patronal vallesana. L'alcalde, Lluís Recoder, que ha assistit a la trobada, també ha demanat més transparència al govern espanyol en matèria fiscal.

Més de 1.200 persones s'han reunit al recinte Firal de Terrassa per assistir a la dotzena nit de l'empresari que, com cada any, organitza la patronal CECOT. El discurs més crític de la vetllada ha arribat de la mà del president de la patronal terrassenca, Antoni Abad, que ha aprofitat per carregar contra l'executiu de Madrid. Abad ha acusat el govern espanyol d'intervencionista i de poc transparent en les balances fiscals.

Antoni Abad

Des de petits sabem que la fòrmula secreta més ben guardada del món és la de la Cocacola. Però hi ha una altre secret més ben guardat: les balances fiscals espanyoles


En el mateix sentit s'ha expressat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha explicat a Ràdio Sant Cugat, que comparteix l'opinió d'Abad en matèria fiscal.

Lluís Recoder

Estic totalment d'acord amb les declaracions de l'Antoni Abad i amb les seves apreciacions sobre el tema de les balances fiscals


Molt diferent és l'opinió del representant del govern espanyol, Pedro Solbes, a l'acte de la CECOT. El ministre d'Economia ha destacat l'esforç de l'economia espanyola en els camps de la competitivitat i la modernització. Una impressió que comparteix el conseller d'economia, Antoni Castells, que ha remarcat, a més, la inversió rècord que el govern de Zapatero farà l'any vinent a Catalunya en matèria d'infraestructures.

Solbes s'ha sorprès per les declaracions d'Antoni Abad i ha explicat que el president de la CECOT té una visió excessivament negativa.

Pedro Solbes

Dels temes que ha tret Antoni Abad em sorprén que hagi tret una visió tan negativa


D'altra banda, l'alcalde de Terrassa ha aprofitat per demanar, per enèssim cop, l'execució del quart cinturó i el traçat vallesà del TGV. Una demanda que ha compartit l'alcalde, Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.