Correus acumula més de 300.000 objectes sense repartir, segons la UGT


  • Comparteix:

UGT denuncia que Correus de Sant Cugat acumula més de 300.000 objectes sense repartir i adverteix que amb l'arribada de la campanya electoral i les festes de Nadal la situació s'agreujarà. El sindicat també alerta de la falta de formació que reben els treballadors que es volen incorporar al servei.

El sindicat UGT ha denunciat que Sant Cugat pateix una acumulació de més de 300.000 objectes sense repartir. Segons fonts sindicals, durant els mesos d'estiu la situació de col·lapse que patia el servei es va resoldre després que UGT denunciés que hi havia un centenar de milers de cartes sense repartir.

Jose Feijoo, secretari del Sector Postal d'UGT de Catalunya, denuncia que la mateixa sitaució de caos es torna a viure una vegada més en el servei postal de Sant Cugat.

Jose Feijoo

Des de l'any 1999 estem denunciant les acumulacions de Sant Cugat. A data d'avi denunciem que hi ha més de 300.000 objectes acumulats.


A més del retard en el repartiment, UGT també lamenta que els processos que segueix la plantilla que es vol incorporar a treballar no són els adequats, com explica el secretari general de la UGT al Vallès Occidental, Antonio Jurado.

Antonio Jurado

Quan s'han fet els contractes hi hagut una manca d'informació i de formació. En molts casos el període de proves no s'ha superat per la manca de condicions.


Segons el sindicat, en els últims tres mesos s'han acomiadat un total de 10 treballadors sense raons òbvies. La solució passa, segons fonts sindicals, per dimensionar la plantilla i veure quines són les necessitats reals de la ciutat. Una vegada aconseguit aquest pas, i amb la incorporació del nombre de treballadors que fos necessari, s'aconseguiria un funcionament normal del servei postal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.