El 'carsharing' arriba a Sant Cugat


  • Comparteix:

El servei de lloguer de cotxes multiusuaris arriba a Sant Cugat, de la mà de l'empresa Avancar. El servei, que s'activa a través d'Internet o per telèfon, permetrà disposar de forma gairebé immediata d'un vehicle a qualsevol hora del dia.

Sant Cugat és una de les ciutats metropolitanes on l'empresa Avancar té projectat expandir els seus serveis al llarg d'aquest any. Per ara, Barcelona és l'única ciutat amb presència d'aquest servei, que d'altra banda gaudeix d'una important implantació a diferents ciutats europees i nord-americanes.

El 'carsharing' és un nou concepte pel que fa al lloguer de cotxes. Aquest servei permet reservar un cotxe a través del telèfon o d'Internet i tenir-lo a disposició de manera immediata.

El gerent d'Avancar, Josep Sala, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' els avantatges d'aquest servei.

Josep Sala

Els avantatges són la flexibilitat i la disponibilitat. A través del telèfon o de la pàgina web tu fas la reserva i ja pots anar a buscar el cotxe.


El sistema tarifari també presenta com a novetat que el cobrament es realitza en funció del temps i del quilometratge efectuat. L'empresa vol obrir la delegació a Sant Cugat en breu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.