Creapolis acollirà un centenar d'empreses en un edifici de 20.000 metres quadrats


  • Comparteix:

La Generalitat i Estat donen suport al parc d'innovació empresarial Creapolis que Esade està construint a Sant Cugat. Així s'ha posat de manifest en l'acte de presentació de la iniciativa, celebrat aquest dilluns. L'escola de negocis té una participació del 60% a la societat, mentre que l'Ajuntament assumeix un 11%. La resta recau sobre quatre caixes d'estalvi i l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat.

El president del consell d'administració de Creapolis, Pere Rifà, el conseller d'Economia de la Generalitat, Antoni Castells, i el secretari de Política Científica i Tecnològica del Ministeri d'Educació, Francisco Marcellán, han presentat públicament, aquest dilluns, la societat Creapolis Parc de la Creativitat S.L.

Rifà ha destacat que aquesta iniciativa impulsarà la creació d'un innovador parc empresarial de tercera generació. Segons Rifà, Creapolis aportarà una nova dimensió en el sistema de Recerca i Desenvolupament.

Així ha explicat Rifà els objectius d'aquest nou centre educatiu i empresarial.

Pere Rifà

És un parc que les seves estratègies i objectius passen per fomentar la innovació i estimular la formació i creixement d'empreses.


En el mateix sentit s'ha expressat el conseller d'Economia, Antoni Castells, que ha destacat també que la creativitat i la innovació són uns elements claus per al futur del país.

Antoni Castells

La pròpia paraula Creapolis ja ens resumenix els aspectes més importants. Voldria subratllar la importància de la creativitat com un element clau pel futur del país.


Aquest parc, que s'està construint al costat del nou campus d'Esade a la nostra ciutat i que entrarà en funcionament a finals de 2008, neix amb un capital social de 5 milions i mig d'euros. La iniciativa compta amb sis socis: quatre entitats bancàries, l'Ajuntament de la nostra ciutat i l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat, i suposa una inversió total de 39 milions i mig d'euros.

Creapolis tindrà una superfície de 20.000 metres quadrats i acollirà un centenar d'empreses consolidades i també de noves amb caràcter innovador. Creapolis serà la seu de Creafutur, una fundació pionera creada per Esade i la Generalitat que es dedica a l'estudi de les tendències futures del mercat i els consumidors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.