El mercat de Torreblanca senyalitza els preus després d'una inspecció municipal


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha donat un toc d'atenció a tres parades del Mercat de Torreblanca per no senyalitzar els preus dels productes. Tot i que els comerciants han incorporat els indicatius després d'una inspecció municipal, el consistori adverteix que obrirà expedients sancionadors si es repeteix la irregularitat. Els venedors, de la seva banda, es mostren descontents amb l'estat de l'equipament i reclamen a l'Ajuntament millores urgents.

Després de les queixes d'alguns clients del Mercat de Torreblanca per la manca de preus en els productes, l'Ajuntament ha fet una inspecció a l'equipament municipal que ha conclòs amb l'avís a tres de les parades.

El coordinador de Comerç de l'Ajuntament, Josep Heredia, explica en què ha consistit la inspecció.

Josep Heredia

Es van detectar incidències i s'ha aixecat l'acta. Si no se solventa l'acta és l'inici d'un possible expedient sancionador.


Ara, amb els preus ja senyalitzats, els paradistes es queixen que la inspecció no ha solucionat les mancances del mercat. Tot i que no han volgut fer declaracions a Ràdio Sant Cugat, els paradistes demanen més compromís del consistori en matèria de direcció, neteja i infraestructures.

Josep Heredia ha respost així els paradistes.

Josep Heredia

Qualsevol incidència primer ha de passar per les reunion periòdiques. No hi ha tants temes, ha coincidit que hi ha unes obres i potser les coses es veuen més magnificades.


L'Ajuntament ha deixat la porta oberta per iniciar converses entre el consistori i els comerciants del Mercat de Torreblanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.