La crisi del sector assegurador no afectarà a Catalana Occidente


  • Comparteix:

L'asseguradora Catalana Occidente, amb seu a la nostra ciutat, no es veurà afectada per la crisi de liquiditat que pateix el sector, segons un estudi d'Ahorro Corporación. El grup financer de caixes d'estalvi ha analitzat la inestabilitat de les grans companyies asseguradores d'Europa, provocada per la crisi de les hipoteques d'alt risc dels Estats Units.

El diari econòmic Expansión publica els resultats d'un estudi d'Ahorro Corporación, que analitza amb detall com està afectant a Europa la crisi de les hipoteques d'alt risc als Estats Units. Segons el grup finances de caixes d'estalvi, els gegants asseguradors europeus, entre els quals hi ha Axa, Allianz, Aegon, Munich Re, ING i Generali, tenen invertits 11.008 milions d'euros en actius exposats a aquestes hipoteques.

El grup financer de les caixes també fa referència a les firmes espanyoles cotitzades, Mapfre i Catalana Occidente, amb seu a Sant Cugat, i assegura que no es veuran perjudicades per la crisi ja que la seva exposició a deute colateritzat és nul.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.