Sant Cugat no perdrà oferta immobiliària al 2008, segons un estudi


  • Comparteix:

Sant Cugat és un dels dos municipis de Catalunya on no disminuirà la 'sobreoferta' de vivenda, segons un estudi d'Aguirre Newmann. Per contra, l'assessoria immobiliària preveu que la construcció de vivenda a Barcelona caigui entorn al 50% durant el 2008.

El nostre municipi i l'Hospitalet del Llobregat seran de les poques ciutats de Catalunya on l'activitat immobiliària residencial no disminuirà l'any vinent. Així es desprén del darrer informe dels assessors immobiliaris Aguirre Newmann.

La firma considera que a Barcelona l'oferta immobiliària caurà un 50% i a la Costra Brava encara més. L'estudi especifica, a més, que el temps de comercialització d'una vivenda a Catalunya es situarà entorn als 24 mesos, un 50% més que al 2002, que es trigava al voltant de 16 mesos a comercialitzar-la.

Tarragona serà, segons l'assessoria, la provincia que liderarà l'activitat immobiliària aquest 2008, amb actuacions que superaran els 200.000 metres quadrats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.