Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola constitueixen avui el CIT per potenciar l'eix econòmic de la B-30


Temes relacionats

El consorci econòmic que agrupa Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola es constituirà el 13 de febrer ( 4/feb/08)

Rubí considera que cal acotar el projecte de l'Eix B-30 abans de tirar-lo endavant (30/nov/07)


  • Comparteix:

Els Ajuntaments de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola constituiran aquest dimecres el Catalonia Innovation Triangle (CIT), un consorci per promoure l'entorn econòmic i científic del voltant de l'autopista AP-7 i del seu lateral, la B-30. L'acte formal tindrà lloc al Parc Tecnològic del Vallès, a Cerdanyola, on els alcaldes de les tres poblacions faran pública l'estratègia que seguiran en aquesta aliança. El triangle dels municipis inclou 200.000 residents en una zona on es genera el 3% de l'activitat econòmica de Catalunya.

La implantació industrial de Rubí, el potencial tecnològic de Sant Cugat i les sinèrgies de Cerdanyola al voltant de la UAB i el futur sincrotó converteixen el triangle en una de les zones de Catalunya de major projecció econòmica.

La constitució d'aquesta aliança arriba després que a finals de l'any passat el projecte s'endarrerís per les reticències de Rubí sobre 'els enfocaments' i 'els ritmes de treball' del consorci econòmic de l'eix de la B-30. Actualment, la iniciativa té el suport de les tres administracions i dels empresaris de Sant Cugat.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica l'objectiu del projecte.

Lluís Recoder

L'objectiu és promoure el nostre territori conjuntament com a valor econòmic. L'impulsem nosaltres, però és un consorci obert.


L'acte de presentació pública del CIT comptarà amb les intervencions dels alcaldes de Sant Cugat, Lluís Recoder; de Cerdanyola, Antoni Morral, i de l'alcaldessa de Rubí, Carme García. També hi participaran el president de l'empresa FICOSA, Josep Maria Pujol; el secretari general d'Indústria i Empresa, Antoni So, i el secretari general d'Economia, Andreu Amoriles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.