La Cambra de Terrassa iniciarà al gener els tràmits per crear una seu a Sant Cugat


  • Comparteix:

La Cambra ha iniciat la seva campanya de Nadal, durant la qual sortejarà viatges a Canàries entre els clients dels comerços de la seva demarcació

La Cambra ha iniciat la seva campanya de Nadal, durant la qual sortejarà viatges a Canàries entre els clients dels comerços de la seva demarcació

La Cambra de Comerç de Terrassa iniciarà al gener els tràmits per a la creació de la seva seu a Sant Cugat. Així ho ha anunciat el president de la Cambra, Albert Vilardell, en el tradicional dinar de Nadal, durant el qual ha apuntat els programes de formació com a clau pel desenvolupament empresarial de la demarcació.

Vilardell ha garantit que Sant Cugat tindrà la seva seu en un futur immediat perquè es vol donar un l'impuls a les poblacions de la demarcació,

Albert Vilardell

El mes de gener tindrem una reunió amb l'Ajuntament de Sant Cugat perparlar sobre la creació de la seu


Per la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder ha celebrat aquesta notícia, recordant que Sant Cugat mereix tenir una seu de la Cambra:

Lluís Recoder



La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea ha destacat que Sant Cugat té un nombre prou important d'habitants com per tenir seu pròpia. Egea ha destacat que aquesta seu facilitarà molt els tràmits.

Maria Eulàlia Egea



Recordem que la creació de la seu de la Cambra a Sant Cugat és una de les promeses que Vilardell va fer a l'inici de la legislatura. Ara, l'entitat just comença el segon exercici i ho fa amb un pressupost de 2.630.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.