El Quart Cinturó i l'eix ferroviari del Vallès són les infraestructures més necessàries a la comarca, segons els empresaris


Temes relacionats

La Cecot demana 'coratge' al govern en la negociació del finançament ( 7/nov/08)

Protagonisme santcugatenc a la 14a Nit de l'Empresari de la Cecot ( 6/nov/08)

La Cambra de Terrassa confirma la desacceleració econòmica en tots els sectors ( 1/nov/08)


  • Comparteix:

Autopista de l'àrea d'influència de Sant Cugat

Autopista de l'àrea d'influència de Sant Cugat

El Quart Cinturó, el túnel viari d'Horta i la línia orbital ferroviària són les infraestructures prioritàries per a la comarca, segons les patronals Cecot i CIESC, i la Cambra de Comerç de Terrassa i Sabadell. Les entitats han entregat aquest dijous un informe al conseller Joaquim Nadal on s'exposen les necessitats més immediates per a l'execució de les infraestructures de comunicació. Entre les sol·licituds, també destaca una millora de la senyalització, dels accessos a Rubí des de Sant Cugat i de l'Estació dels Ferrocarrils de la Generalitat.

El document vol establir un ordre de necessitats més immediates per a l'execució de les infraestructures de comunicació previstes a la xarxa viària, la xarxa ferroviària i el sistema aeroportuari.

Les entitats han destacat la necessitat de construir el Quart Cinturó, de millorar la C-58, d'eliminar el peatge de la C-16 i de crear l'eix ferroviari del Vallès. En la dimensió local, els empresaris han expressat la necessitat de connectar en tren Terrassa i Sabadell i millorar la senyalització en les vies més deteriorades, la N-150 entre Sabadell i Terrassa, els accessos des de Sant Cugat a Rubí i l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.