Més de 100 empreses han passat per l'Oficina d'Atenció a l'Empresa en el seu primer mes de funcionament


  • Comparteix:

L'alcalde i els responsables de l'area econòmica de l'Ajuntament han inaugurat l'OAE

L'alcalde i els responsables de l'area econòmica de l'Ajuntament han inaugurat l'OAE

Més de 100 empreses s'han acostat, en el primer mes de funcionament, a l'Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE) situada al polígon de Can Sant Joan. L'objectiu d'aquesta nova oficina és atraure noves inversions a l'eix de la B-30 i acostar l'administració al teixit empresarial de la ciutat.

La nova Oficina neix amb la voluntat de ser un interlocutor entre l'Ajuntament i les empreses situades al polígon de Can Sant Joan, evitant, d'aquesta manera, desplaçaments innecessaris i convertint-se en la 'finestreta única' de l'administració. Es preten també crear una marca pròpia de l'eix de la B-30 que faci de pol d'atracció per la implantació de noves empreses, sobretot les relacionades amb les noves tecnologies. Segons l'alcalde, aquest polígon gaudeix d'una situació estratègica immillorable.

Lluís Recoder

Aquest eix de la B-30 és com la nova Rambla de Catalunya


D'aquí al 2004, la Oficina es planteja crear una plataforma digital que interconnecti les empreses establertes a la ciutat, i actui de fil directe amb l'Ajuntament. També es proposa treballar conjuntament per aconseguir preus més competitius en determinats serveis. Segons Martí Garcia, tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, s'ha d'aprofundir en les sinèrgies que es creen entre aquestes empreses.

Martí Garcia

La segona fase del desenvolupament econòmic de Sant Cugat passa per projectar les empreses fora de la ciutat


L'Oficina d'Atenció a l'Empresa és el primer resultat de la Societat de Promoció Econòmica Sant Cugat, creada per atreure noves inversions a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.