Els sindicats asseguren que Correus amaga dos milions de cartes al nou centre de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els delegats del sindicat CGT de Barcelona asseguren que han trobat dos milions de cartes amagades a la nova planta que Correus té a Sant Cugat. Segons CGT, la direcció vol ocultar les veritables conseqüències de la vaga que els treballadors de Correus mantenen des de fa 3 setmanes. Els afectats esperen que la reunió de demà amb la direcció resolgui definitivament el conflicte.

La vaga que realitzen els treballadors de Correus de Barcelona havia provocat, segons els afectats, una acumulació de més de 3 milions de cartes. Aquesta xifra ha variat, sensiblement, després que delegats dels sindicats CGT hagin trobat, diuen, dos milions de cartes ocultes al nou centre de distribució de Sant Cugat.

Així, i segons aquestes fonts, després de 22 dies d'aturada parcial a 5 centres de distribució de Barcelona, la vaga ha produït l'acumulació de 5 milions de cartes i objectes postals. Aquesta situació podria canviar demà en la reunió que la Generalitat ha convocat entre les dues parts.
Alejandro Bagán, secretari general de CGT, ha afirmat que la situació és insostenible:

Alejandro Bagán

Portem 22 dies de vaga i és necessària aquesta reunió perquè hi ha tensió entre els treballadors


Recordem que els treballadors que secunden la vaga s'oposen al trasllat de 500 persones a la nova planta de Sant Cugat, que encara no està operativa. Alejandro Bagán ha comentat que els sindicats tenen moltes esperances posades en l'entrevista de demà:

Alejandro Bagán

A veure si amb la reunió de divendres aconseguim desbloquejar el tema d'una vegada


Mentrestant, 5 delegats de CGT i USOC continuen tancats, de forma indefinida, al despatx del director de la seu central de Correus. El tancament arriba avui al 8è dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.