La Cecot adverteix de pujades del 30% en el rebut de la llum de les pimes


  • Comparteix:

El govern espanyol vol eliminar el dèfiti tarifari de les elèctriques

El govern espanyol vol eliminar el dèfiti tarifari de les elèctriques

La Cecot denuncia que les petites i mitjanes empreses patiran increments de fins el 30% en el rebut de la llum. La patronal vallesana critica la manera com el govern espanyol ha negociat amb les elèctriques l'eliminació del 'dèficit tarifari', exloent de l'acord els principals consumidors d'energia, que són les empreses.

El president de la Cecot, Antoni Abad, atribueix a la 'falta de coratge polític' que durant els últims anys els successius governs espanyols no s'hagin atrevit a canviar el model que ha anat generant el 'dèficit tarifari' que acumulen les companyies elèctriques. Segons Abad, ara el l'executiu estatal vol resoldre el problema de cop però sense assumir responsabilitats, sinó carregant la despesa a les empreses.

D'altra banda, la Cecot aposta per reobrir 'sense demagògia' el debat sobre l'energia nuclear, que considera que el govern de Rodríguez Zapatero està ajornant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.