Caiguda de vendes i de beneficis en les rebaixes


  • Comparteix:

Descens de vendes i d'ingressos a les botigues de la ciutat en les rebaixes que han finalitzat aquest diumenge. Els establiments asseguren que els alts descomptes en els productes no han frenat la caiguda de les compres i, a més, els han fet reduir els beneficis respecte altres campanyes.

Segons la Federació d'Associacions de Comerciants, les vendes han caigut entre un 5 i un 10% respecte les rebaixes de l'any passat. A causa dels alts descomptes d'aquesta campanya, els ingressos en els establiments han baixat fins al 15%.

Josep Lluís Galvany és president d'aquesta federació. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Lluís Galvany

Hem tret estocs per recuperar diners i llavors els guanys han estat pocs. Les rebaixes han estat efectives però no els beneficis.



Diversos establiments consultats per Cugat.cat asseguren que el descens de vendes i d'ingressos ha estat més accentuat. Segons aquestes botigues, les compres han caigut entre un 15 i un 45%, i els ingressos entre el 15 i el 50%.

Escoltem alguns responsables de comerços del centre de la ciutat.


Botiguers

En general fluixet ja que la baixada ha estat notable. / Hi ha hagut una davallada de ventes del 15%. / Hem venut un 45% menys.



La Federació d'Associacions de Comerciants i els establiments de la ciutat coincideixen que les botigues més afectades per la crisi han estat les d'electrònica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.