Crida a la participació i a plantar cara a la crisi en la inauguració de la 10a Mostra Sant Cugat Actiu


  • Comparteix:

La 10a Mostra Sant Cugat Actiu ha arrancat aquest divendres al migdia amb una crida a la participació i un missatge d'optimisme per fer front a la crisi. En la inauguració, l'alcalde ha assegurat que el canvi de format del Sant Cugat Actiu, que ara es reparteix per diversos llocs de la ciutat en lloc d'estar centralitzat, pretén apropar la mostra a la ciutadania i implicar més el comerç local, que fins diumenge mostrarà la seva diversitat i qualitat.

Segons Lluís Recoder, el nou model recupera l'esperit de les primeres edicions de la mostra, que es presentava com un gran aparador comercial de la localitat.

En paral·lel, Recoder també ha fet una crida a l'optimisme per superar la crisi i ha elogiat el teixit econòmic de la ciutat.

Lluís Recoder

Conjurem-nos contra la crisi i fem una aposta per l'economia d'aquesta ciutat.



El president de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, Josep Lluís Galvany, ha elogiat el canvi de model de la 10a Mostra Sant Cugat Actiu, que, a diferència d'edicons anteriors, permet als comerços vendre els seus productes. Segons Galvany, així s'aconsegueix que la 'fira vagi al comerç i no que el comerç vagi cap a la fira'.

El president de la federació ha animat tots els comerciants a participar en aquesta iniciativa.

Josep Lluís Galvany

Estem molt contents i penso que això s'hauria d'haver fet abans. Hem portat la fira al comerç no el comerç a la fira. Serà un èxit.



Un trajecte amb el tren que uneix els diversos espais del Sant Cugat Actiu ha precedit la inauguració oficial de la mostra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.