Emagister, amb seu a Sant Cugat, persegueix el lideratge mundial de la formació en línia


  • Comparteix:

Emagister està ubicada al polígon Can Sant Joan

Emagister està ubicada al polígon Can Sant Joan

Emagister, la companyia dedicada a la formació en línia present en 10 països, pretén doblar la seva presència mundial per esdevenir líder del sector. L'empresa, participada pel grup Intercom i amb seu a Sant Cugat, ha començat a operar aquest setembre al mercat dels Estats Units. Nascuda fa vuit anys, Emagister és actualment la quarta web més visitada a l'Estat espanyol.

Amb l'entrada al mercat nord-americà, la companyia ja és present a 10 països, xifra que s'ha marcat doblar en els propers anys, segons el conseller delegat de la companyia, Joaquim Falgueras. L'expansió internacional de la firma va arrancar al 2006 posant en marxa webs a Itàlia i Mèxic.

Per ara, l'activitat de l'empresa està centralitzada a la ciutat però no es descarta obrir seus als Estats Units en un futur.

La web d'Emagister ofereix 450.000 cursos, carreres universitàries i postgraus de 32.000 centres diferents. El grup Intercom, també amb seu a Sant Cugat, controla el 46% de les accions de la companyia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.