HP reduirà 220 llocs de treball a tot l'Estat espanyol per la compra d'EDS


Temes relacionats

HP crea un centre de desenvolupament de connectors a Sant Cugat ( 7/oct/09)

HP tanca la 4a Diada Solidària amb rècord d'activitats sense ànim de lucre ( 3/oct/09)

El benefici de Hewlett Packard cau un 16% (21/ago/09)

Ernest Sales (HP): 'Hem inventat un tipus de tinta que canviarà el futur' (20/ago/09)

Treballadors i directius d'HP es rebaixen el sou per la crisi (16/jun/09)

Gairebé la totalitat de la plantilla de CDS-Hewlett Packard a la ciutat s'ha sumat a la vaga, segons els sindicats (10/jun/09)

HP llança una opa sobre EDS per 9.000 milions d'euros (14/mai/08)

Prop del 90% dels treballadors d'EDS a Sant Cugat es concentren davant l'empresa (22/nov/06)


  • Comparteix:

Façana de la seu d'HP a la ciutat

Façana de la seu d'HP a la ciutat

La multinacional HP, amb seu a la ciutat, reduirà 220 llocs de treball a tot l'Estat espanyol mitjançant baixes voluntaries per l'absorció d'EDS. A més, la compra portarà a la seu de la nord-americana a la ciutat a acollir els treballadors de la planta d'EDS de Barcelona. L'operació, que va tenir lloc aquest estiu per valor de 9.500 milions d'euros, és la més important de la història en l'àmbit de tecnologies i col·loca HP en disposició de competir amb IBM. Mira el reportatge d'HP a Cugat tv

La compra EDS, una de les majors empreses en l'àmbit mundial de serveis de tecnologia i informàtica, comportarà una reestructuració interna de la planta d'HP Sant Cugat. El programa de baixes voluntàries a tot l'Estat espanyol s'ha tancat amb 220 peticions acceptades per l'empresa de les 360 presentades pels treballadors. Els empleats seleccionats començaran a abandonar l'empresa a partir del 15 de gener del 2010.

D'altra banda, la seu local ha vist aquestes últimes setmanes com dues de les impressores d'última generació construïdes per enginyers establerts a la ciutat tenen molt bona sortida, fet que confirma el manteniment de la planta de Sant Cugat a llarg termini. Ho explica la directora de comunicació de HP a la ciutat, Eva Blanco.

Eva Blanco

Acabem d'introduir una impressora en gran format en tecnologia làtex i una impressora de nova generació per a arquitectes que són un èxit.




En els primers nou mesos de l'any, la multinacional ha guanyat 3.700 milions d'euros, un 16% menys del benefici obtingut en el mateix període de l'exercici anterior. Tot i això, la companyia aguanta la crisi gràcies a la seva aposta per la innovació i el replantejament constant de l'organització interna i els processos de producció, tal com explica Blanco.

Eva Blanco

La crisi l'hem notat però ens ha agafat ben preparats, sempre ens qüestionem l'organització interna.




La seu local també ha inaugurat l'estiu passat un Centre Internacional d'Arts Gràfiques, el primer d'aquestes característiques a tot el món. El nou espai dedica la seva activitat a la demostració i formació dels possibles clients d'Europa, Orient Mitjà i Àfrica, i acollirà també un centre d'I+D.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.