Marià Galí es tornarà a presentar a president de la Cambra de Terrassa


  • Comparteix:

Marià Galí, anunciant que tornarà a presentar una candidatura

Marià Galí, anunciant que tornarà a presentar una candidatura

L'actual president de la Cambra de Terrassa, Marià Galí, presentarà de nou la seva candidatura a les eleccions de l'entitat cameral, que s'han de celebrar abans de l'estiu. Galí ha assegurat que en els darrers quatre anys la cambra ha culminat projectes molt importants com la nova seu a Sant Cugat, però que ara mira cap a nous reptes com la internacionalització de les empreses, el suport als emprenedors i la millora dels serveis de l'entitat

El president de la Cambra, Marià Galí, destaca les actuacions més importants que l'entitat ha dut a terme en els darrers quatre anys.

Marià Galí

Els elements claus han estat l'obertura de la delegació de Sant Cugat, la internacionalització de l'entitat i la millora dels serveis.









Durant el darrer mandat, l'entitat empresarial ha realitzat 71 missions comercials a 57 mercats mundials, ha impartit 544 cursos de formació, ha assesorat a més de 540 companyies i ha presentat nou estudis referents a àmbits com el sector immobiliari i les infraestructures a la demarcació.

Tot i així, la Cambra mira al futur, on el foment de la internacionalització i de la millora dels serveis que presta a les empreses de la demarcació seran eixos clau. És per això, que el president de la Cambra ha insistit en la necessitat que les administracions públiques col·laborin en el foment de la competitivitat del teixit empresarial. Galí ha explicat quines són les principals reivindicacions empresarials.

Marià Galí

Assegurar que hi hagi les infraestructures necessàries, millors polítiques fiscals i un millor marc normatiu



Galí ha avançat que aquest any la Cambra notarà directament els efectes de la crisi econòmica, que ha comportat una minva dels ingressos derivats dels impostos de més del 30%. Tot i així, la Cambra de Terrassa ha tancat el 2009 amb beneficis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.