La Cecot diu que les dades del PIB demostren que no s'ha encertat en les mesures contra la crisi


  • Comparteix:

La patronal vallesana creu que l'Estat no va per bon camí per sortir de la crisi

La patronal vallesana creu que l'Estat no va per bon camí per sortir de la crisi

Cecot veu en les dades del Producte Interior Brut (PIB) de l'any passat la demostració de que no s'estan encertant les solucions per sortir de la crisi. La patronal vallesana creu que la millor manera de sortir de l'actual situació econòmica és assumir la realitat del moment que viu el país, enlloc d'amagar-la. Segons les dades de l'Institut Nacional d'Estadística, al conjunt de l'Estat s'ha tancat l'any 2009 amb recessió, deixant una mitjana anual d'un decreixament del 3,6%.

La patronal creu que es porta massa temps parlant de millores per fer front a la crisi econòmica actual, tot i que no s'han pres mesures per canviar la situació.

La Cecot proposa que hi hagi un pacte d'estat entre els diversos agents socials, partits polítics i autoritats amb responsabilitat de govern, es deixin de banda les postures maximalistes i es tingui en compte la voluntat de la població. Malgrat això, la patronal afirma que les properes convocatòries electorals a la Generalitat no contribueixen a un diàleg serè i constructiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.