L'atur creix un 7,5% al juliol


  • Comparteix:

Evolució de l'atur a Sant Cugat i a la comarca

Evolució de l'atur a Sant Cugat i a la comarca

L'atur ha crescut un 7 i mig per cent a Sant Cugat durant el mes de juliol, i la taxa de desocupats se situa ara en el 7,03% de la població activa. Aquest increment és el més important que s'ha registrat a la nostra comarca, on l'atur ha crescut un promig de 4 punts.

A finals de juliol, el nombre de desocupats a la ciutat arriba als 1.567 treballadors, és a dir, 110 persones més que a finals de juny. Al conjunt de la comarca, també s'ha seguit aquesta tendència a l'alça i especialment a poblacions com Sant Quirze, Rubí i Vacarisses, on l'atur ha crescut per sobre del 5%.

Encara que aquest creixement és habitual durant l'estiu, els sindicats denuncien la precarietat laboral i el frau a la contractació d'algunes empreses, que durant les vacances acomiaden els seus treballadors per tornar-los a contractar al setembre.

En total, al Vallés Occidental hi ha ara 27.964 persones que busquen feina, el que representa el 8,47% de la població activa del conjunt de la comarca. 3 de cada 5 aturats del Vallès són dones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.