Sant Cugat és la segona ciutat amb l'habitatge més car de l'Estat espanyol


  • Comparteix:

Sant Cugat és la segona ciutat més cara de l'Estat espanyol

Sant Cugat és la segona ciutat més cara de l'Estat espanyol

El preu de l'habitatge a Sant Cugat ha superat en el tercer trimestre de l'any el de Barcelona. Tot i això, el cost de l'habitatge lliure a la ciutat ha baixat un 1,86% respecte el trimestre passat, segons dades de l'informe trimestral del Ministeri d'Habitatge. Comprar un pis o una casa a Sant Cugat costa 3.289 euros el metre quadrat, situant-se així com a segona ciutat de l'Estat espanyol amb l'habitatge més car.

La caiguda del preu de l'habitatge durant el tercer trimestre del 2010 canvia la tendència a l'alça del cost dels immobles registrada el trimestre anterior. Sant Cugat ha experimentat un descens de l'1,86%, ja que l'habitatge a la ciutat ha passat dels 3.351 euros del trimestre anterior als prop de 3.289 euros el metre quadrat d'aquest darrer trimestre. Això suposa que la nostra ciutat és el segon municipi de més de 25.000 habitats més car de l'Estat espanyol, per davant de Barcelona, on el metre quadrat costa 14 euros menys. El rànquing de ciutats l'encapçala Sant Sebastià on el preu mitjà del metre quadrat és de 3.597 euros.

En el conjunt de Catalunya, el preu mitjà de l'habitatge ha caigut un 1,7 % respecte el trimestre anterior, reafirmant així la tendència a la baixa. Pel què fa a la resta de l'Estat espanyol, Euskadi, les Illes Balears i Andalusia entre d'altres també han experimentat una caiguda dels preus, mentre que s'han registrat taxes positives a comunitats com Cantàbria i Galícia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.