Frederic Boix: 'Seria una mala notícia que la planta de Sharp tanqués'


  • Comparteix:

Frederic Boix als estudis de Cugat.cat

Frederic Boix als estudis de Cugat.cat

El president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, creu que el tancament de la planta de Sharp a Sant Cugat seria una 'mala notícia', tot i que de moment cal esperar a conèixer amb detall el resultat de les reunions entre empresa i treballadors. No obstant això, es mostra optimista amb el teixit industrial santcugatenc i assegura que les empreses han de prendre decisions per sobreviure, però que la situació millorarà.

Boix ha destacat que les mesures per poder fer front a la crisi són necessàries, però que arriben tard. Tot i així, creu que el recent pacte entre el govern i els sindicats és un pas endavant per sortir d'aquesta crisi, però 'no s'aconseguirà en un any'.

Referent als acomiadaments duts a terme recentment per diverses empreses de la ciutat, ha explicat que sovint aquestes mesures són necessàries.

Frederic Boix

Són moments en què cal fer-ho per supervivència.




Per últim ha volgut destacar que no tot són dades negatives, ja que hi ha empreses que estan valorant la conveniència de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.