ICV-EUiA del Vallès Occidental vol garantir la funció social de les caixes


  • Comparteix:

El president d'ICV de la comarca, el santcugatenc Xavier Boix

El president d'ICV de la comarca, el santcugatenc Xavier Boix

ICV-EUiA vol garantir el manteniment de la funció social de les caixes després de la 'bancarització' de les caixes d'estalvis proposada pel govern estatal. Els ecosocialistes condicionen la concessió d'un nou FROB a canvi de l'adquisició d'habitatges de bancs i caixes per part del sector públic. Segons el president comarcal d'ICV, el santcugatenc Xavier Boix, aquests immobles no tindran lloc en el mercat si no s'hi intervé.

Els ecosocialistes demanen que el nou FROB serveixi per l'adquisició de sòl i habitatges a preu concertat de manera que l'Estat pugui disposar d'un estoc d'habitatge públic destinat majoritàriament al lloguer social. A més, consideren que la bancarització de les caixes suposa un tracte diferencial entre aquestes i els bancs, perjudicant les caixes. Ho explica el president comarcal d'ICV, Xavier Boix.

Xavier Boix

La nostra proposta és que el proper FROB s'utilitzi per comprar els actius immobiliaris de les entitats financeres per posar-los al mercat de lloguer públic.





Boix i altres membres d'ICV s'ha reunit amb el director de Banca Corporativa d'Unnim aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.