Neix la Bústia de l'Empresari, un servei per vehicular les inquietuds de les empreses a la Generalitat


  • Comparteix:

Logotip de Sant Cugat Empresarial

Logotip de Sant Cugat Empresarial

Sant Cugat Empresarial crea la Bústia de l'Empresari, un servei per vehicular les inquietuds de les empreses a la Generalitat. Aquesta via permetrà, segons l'associació, fer un seguiment proper de la resposta del govern a les problemàtiques que afecten la gestió diària de les empreses.

Sant Cugat Empresarial assegura que la Bústia de l'Empresari pot resultar una eina de gran utilitat per al departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat per la seva proximitat al teixit empresarial i que contribuirà a apropar la situació real de l'empresariat. En aquest sentit, Sant Cugat Empresarial vetllarà perquè cada proposta obtingui una resposta per part del departament d'Empresa.

El president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, explica què han de fer totes aquelles empreses que vulguin fer ús de la bústia.

Frederic Boix

Les empreses vulguin fer ús de la bústia han d'enviar un mail a gerencia@santcugatempresarial.com. Les suggerències s'entregaran a la Generalitat.




Sant Cugat Empresarial està integrada per 150 empreses del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.