Galvany augura que el Sant Cugat Actiu serà tot un èxit i contempla fer-lo anual


  • Comparteix:

Josep Maria Galvany

Josep Maria Galvany

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany, augura que el Sant Cugat Actiu serà tot un èxit i millor que l'edició de fa dos anys. Galvany calcula que, mentre duri la fira, el cap de setmana vinent, hi haurà unes 150.000 persones passejant per la ciutat. El representant dels comerciants no descarta que aquesta cita es converteixi en anual.

Josep Lluís Galvany ha apuntat que el Sant Cugat Actiu és una eina 'importantíssima' per al comerç local. De fet, el president de l'associació ha subratllat que fa dos anys hi havia unes 50 paradetes i, enguany, ja se n'han repartit 110. Això és un indicatiu, diu, que enguany serà 'tot un èxit'.

Josep Lluís Galvany

Aquest any serà un èxit total, perquè hi ha hagut molta animació dels comerciants.


A banda de les paradetes, també s'ha duplicat, per exemple, el nombre de restaurants que participaran a la mostra gastronòmica i les marques de cotxes que s'exposaran. Amb tot, Galvany ha reconegut que no descarten que el Sant Cugat Actiu es converteixi en una cita anual. Això dependrà, però, de la implicació dels comerciants.

Josep Lluís Galvany

Que sigui anual depèn dels comerciants. Si responem bé i hi ha un bon volum de botigues obertes, és possible que ho aconseguim.



El president de la Federació d'Associacions de Comerciants ha assegurat que el format actual del Sant Cugat Actiu és el bo. En posar les paradetes al carrer i no a la carpa, com es feia anteriorment, és més assequible per als comerciants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.