Els treballadors d'HP mantenen la vaga d'aquest dimecres


Temes relacionats

Tornen les mobilitzacions dels treballadors d'HP (15/des/11)

El treballadors d'HP tornen a manifestar-se contra els acomiadaments 'express' (21/nov/11)


  • Comparteix:

Protesta anterior dels treballadors d'HP

Protesta anterior dels treballadors d'HP

Els treballadors de la planta santcugatenca de Hewlett-Packard mantenen la convocatòria de vaga d'aquest dimecres. La plantilla ha pres aquesta decisió per protestar per la política d'acomiadaments de la direcció de la companyia i la negativa d'aquesta a obrir un procés de negociació. CCOO, CGT i la Confederación Sindical Internacional (CSI) són els sindicats convocants d'aquesta jornada de mobilitzacions.

Més de 2.100 treballadors i treballadores de les empreses HP Consultoria i HP Outsourcing, 800 censats a Catalunya, estan cridats aquest dimecres a secundar la vaga. Estan afectats els centres de Sant Cugat, Madrid, Saragossa, Oviedo, Lleó, Pamplona i València.

El president del comitè d'empresa d'HP Consultoria de Sant Cugat, Jordi Saladie, ha explicat a Cugat.cat quin és l'objectiu d'aquestes noves mobilitzacions.

Jordi Saladie

Volem trobar una solució i que l'empresa baixi del burro. No és qüestió d'acomiadar la gent, sinó de donar feina a la gent d'aquí, que en tenim.




La protesta ha estat impulsada pels sindicats CCOO, CGT i CSI, i ha rebut el suport del 75% dels treballadors en una consulta, segons el comunicat dels convocants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.