El president de la Pimec assegura que no posarà cap trava a l'estat propi


Temes relacionats

El 53% dels associats de Cecot, a favor de la independència (11/oct/12)


  • Comparteix:

Artur Mas, amb el president de la Pimec, Josep González /Font: Ara.cat

Artur Mas, amb el president de la Pimec, Josep González /Font: Ara.cat

La patronal de la micro, petita i mitjana empresa (Pimec), amb delegació a Sant Cugat, dóna suport al president de la Generalitat, Artur Mas, en el rumb del país cap a l'estat propi. El president de la patronal, Josep González, ha deixat clar que no posaran cap trava al procés i ha presentat un estudi en què dos terços dels integrants de l'entitat dóna suport a un estat propi.

D'aquesta manera, González respon Mas, que va demanar als empresaris que no 'tinguessin por davant el camí que ha emprés Catalunya cap a l'estat propi' i que no es deixessin 'impressionar per les amenaces' que puguin arribar de fora de Catalunya.

El president de la delegació comarcal de Pimec, Francesc Elias, ha assegurat a Cugat.cat que intentar fer un xantatge a les empreses catalanes, en un possible marc d'independència, perjudicaria també la resta de l'Estat Espanyol.

Francesc Elias

Els productes que fabriquem i venem tenen components de molts altres llocs de l'estat, per tant no és tan fàcil que la independència ens perjudiqui.


La patronal ha presentat una enquesta entre els seus afiliats per fer un mostreig sobre el número d'empresaris que està a favor o en contra de l'estat propi. Els resultats, que s'han conegut aquest dijous, demostren que dos terços dels empresaris són partidaris de l'estat propi. A més, un 85% dels enquestats veu econòmicament viable una Catalunya independent.

La patronal Cecot va ser la primera a donar dades dels seus associats respecte la independència. Un 53% dels seus empresaris es van declarar partidaris de l'estat propi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.