Unió entre empresa i universitat per difondre activitat d'R+D


  • Comparteix:

Moment de la signatura de l'acord

Moment de la signatura de l'acord

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l'associació Sant Cugat Empresarial han signat aquest divendres un conveni de col·laboració per difondre l'activitat de Recerca i Desenvolupament (R+D) de la Universitat entre el col.lectiu empresarial. Amb aquest acord, ambdues institucions formalitzen establir una via de comunicació permanent per afavorir un major coneixement de l'activitat de recerca universitària.

L'associació d'empresaris Sant Cugat Empresarial i la Universitat Politècnica de Catalunya-BarcelonaTech (UPC) porten dos anys col·laborant en l'establiment de ponts de col·laboració per a la transferència de l'activitat d'R+D que es realitza al Campus de Terrassa a les empreses associades. A causa de les activitats impulsades en el marc del pla de Comunicació de la Recerca del Campus de la UPC egarenca i de la voluntat de participació de la presidència de Sant Cugat Empresarial, uns 50 empresaris han accedit a conèixer les capacitats tecnològiques i les activitats de recerca i desenvolupament del Campus orientades a la indústria.

De fet, el conveni que han signat el rector Antoni Giró i el president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, compromet totes dues institucions a mantenir i generar una dinàmica que faciliti la col·laboració universitat-empresa i la transferència de coneixement en matèria de recerca i desenvolupament de la UPC a les empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.