L''Operació sortida' aixeca les barreres al peatge dels Túnels durant la vaga


Temes relacionats

Acaba la vaga al peatge dels Túnels amb menys incidències que al matí (30/nov/12)


  • Comparteix:

La vaga s'ha fet també aquest dimecres al matí

La vaga s'ha fet també aquest dimecres al matí

Una quarantena de treballadors de Tabasa, concessionària dels Túnels de Vallvidrera, s'han manifestat aquest dimecres al peatge de la Floresta de la C-16 durant la jornada de vaga, prevista inicialment per aquest divendres. CCOO ha avançat la protesta per fer-la coincidir amb l''Operació sortida' del pont de la Constitució i Immaculada, cosa que ha provocat l'aixecament de barreres durant una hora a causa de la gran afluència de vehicles. L'acció ha coincidit amb l'anunci de la futura adjudicació a Abertis per gestionar els Túnels de Vallvidrera. L'aturada ha estat seguida per la totalitat de la plantilla segons el comitè d'empresa.

El delegat dels treballadors de CCOO, Jerónimo Santos, ha destacat el total seguiment de la vaga per part de la plantilla i ha reclamat garanties a la Generalitat sobre les retallades.

Jerónimo Santos

El dia de vaga l'ha seguit el 100% de l'empresa i ha estat una vaga on hem demostrat que volem defensar els nostres sous.


Segons el Servei Català de Trànsit, la protesta dels treballadors ha provocat retencions en direcció Terrassa. El sindicat convocant de l'aturada, CCOO, ha decidit avançar la vaga que tenien convocada els divendres per fer-la coincidir amb l''Operació sortida' del pont de la Constitució i la Immaculada. El sindicat manté les aturades programades per divendres de la setmana vinent i per divendres 21 de desembre.

La mobilització ha coincidit també amb l'adjudicació a Abertis de la futura gestió de Túnels de Vallvidrera i del Cadí. Abans d'aquesta notícia els treballadors havien expressat a Cugat.cat que la Generalitat volia dur a terme un doble negoci privatitzant l'empresa i alhora baixant els sous un 25% als treballadors. Tot i això, Santos aclaria que acceptarien aquesta rebaixa del salari sempre que tinguessin garantida la feina dins l'empresa.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.