El servei Reempresa de Cecot dóna continuïtat a 87 empreses


Temes relacionats

Sant Cugat ESN amplia la formació amb cursos de la Cecot (14/des/12)

Empreses santcugatenques descobreixen com iniciar la internacionalització ( 5/des/12)

Sant Cugat registra l'IAE més alt de la segona corona metropilitana, segons Cecot (15/nov/12)


  • Comparteix:

El president de la Cecot, Antoni Abad / Font: ACN

El president de la Cecot, Antoni Abad / Font: ACN

El servei Reempresa de la patronal vallesana Cecot ha aconseguit mantenir en funcionament 87 negocis des de la seva posada en marxa fa un any i mig. Aquestes empreses, que s'havien de tancar, s'han traspassat a emprenedors que han donat continuïtat al negoci, fet que ha permès mantenir més de 250 llocs de feina.

El servei Reempresa es va posar en marxa fa un any i mig i està dedicat a assessorar empresaris que volen tancar el seu negoci i a persones emprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat. El president de Cecot, Antoni Abad, ha xifrat en uns 4,5 milions d'euros la inversió induïda a partir del manteniment d'aquestes 87 empreses.

Antoni Abad

De moment portem 87 empreses que han estat reempreses, uns 250 llocs de feina directes mantinguts i uns 4,5 milions d'euros d'inversió induïda.


La consolidació del servei fa que el ritme actual d'operacions sigui d'una reempresa a la setmana. Abad ha explicat que la majoria del teixit empresarial del país és la petita empresa, i per això no es pot permetre que cap companyia tanqui. Aquest és el principal raonament fundacional del servei Reempresa.

En aquest sentit, Abad ha assegurat que el servei és una oportunitat per a persones que no poden continuar el seu negoci i per a persones amb capacitat de lideratge empresarial que no cal que comencin de zero el seu projecte. El servei està dirigit a qualsevol tipus d'empresa. De fet, l'operació més petita a la qual s'ha intervingut fins ara és un negoci de 'souvenirs' d'un poble de la costa, que es va transferir per 3.500 euros. L'operació més gran es va traspassar per un milió d'euros. El valor mig de les operacions del servei Reempresa és d'entre 40.000 i 50.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.