Els hotelers s'uneixen per revifar el turisme durant la Mostra Sant Cugat Actiu


  • Comparteix:

La iniciativa permetrà també els cinc hotels de la ciutat establir sinergies per a futures col·laboracions / Font: Localpres

La iniciativa permetrà també els cinc hotels de la ciutat establir sinergies per a futures col·laboracions / Font: Localpres

Sant Cugat oferirà 200 estades d'hotel a deu euros la nit, durant els dies de la Mostra Sant Cugat Actiu, que es durà a terme el primer cap de setmana de juny, gràcies a una línia de col·laboració amb els cinc hotels de la ciutat. L'objectiu de la iniciativa 'Sant Cugat 10' és explotar tots els valors actius de la ciutat i potenciar la marca Sant Cugat per generar nous projectes econòmics i afavorir la creació d'ocupació. Els hotelers col·laboradors asseguren, a més, que això permetrà potenciar el turisme de proximitat i situar Sant Cugat en el mapa turístic català.

La iniciativa, a la qual s'han adherit tots els hotels de la ciutat, consisteix a sortejar 200 estades en habitació doble per a dues persones a un preu de deu euros la nit. D'aquesta manera, Sant Cugat oferirà allotjament per a 400 persones entre el divendres i el dissabte del primer cap de setmana de juny, que serà quan es desenvolupi la dotzena Mostra Sant Cugat Actiu. Com destaquen les directores del Sant Cugat Hotel&Restaurant i Qgat Restaurant Events&Hotel, Sònia Morera i Mireia Escuder, per als hotelers santcugatencs es tracta d'un projecte que permetrà situar Sant Cugat en el mapa turístic, potenciar el turisme de proximitat i establir sinergies dins del propi sector.

Hoteleres

Volem potenciar les opcions de lleure, cultura, l'entorn... perquè se'ns vegi dins del turisme. / Ha sorgit naturalment una relació entre els hotelers, Sant Cugat Actiu, promoció econòmica...


'Sant Cugat 10' neix com una de les línies de col·laboració entre els diferents sectors econòmics amb què Sant Cugat està treballant per explotar i potenciar la marca de ciutat. Segons el tinent d'alcalde d'economia, empresa i ocupació, Carles Brugarolas, s'han de generar nous projectes econòmics que permetin crear ocupació i reduir els actuals índex d'atur. A més, ha recordat que Sant Cugat compta amb molts actius que la permetrien ser una ciutat de referència en el sector turístic.

Carles Brugarolas

Volem captar molts clients de fora de Sant Cugat per als nostres comerços. Tenim un posicionament fort i l'hem d'explotar.


La participació per al sorteig per optar a una de les estades de la iniciativa 'Sant Cugat 10' comença aquest dimecres i estarà oberta fins el primer dilluns de maig. El sorteig se celebrarà l'endemà, 7 de maig.

Els hotels que participen a la iniciativa són Sant Cugat Hotel&Restaurant, Qgat Restaurant Events&Hotel, Holiday Inn Express, H2 Sant Cugat i AC Hotel Sant Cugat by Marriot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.