Un total de 4.306 persones estan en situació d'atur a la ciutat


Temes relacionats

L'atur puja amb 42 santcugatencs més sense feina al març ( 4/abr/13)


  • Comparteix:

L'atur ha caigut al mes d'abril a Sant Cugat / Font: ACN

L'atur ha caigut al mes d'abril a Sant Cugat / Font: ACN

L'atur a la ciutat ha caigut a l'abril fins a les 4.306 persones, segons les dades publicades aquest dilluns pel departament d'Ocupació de la Generalitat. D'aquesta manera, la taxa de persones desocupades ha baixat un 0'6% respecte al mes anterior, però ha augmentat respecte fa un any, quan el nombre de desocupats era de 4.165 persones. Això significa un increment del 3'3%.

D'aquesta manera, la ciutat trenca amb la tendència del mes anterior, durant el qual es va registrar un augment de la desocupació. A l'abril, però, l'atur al municipi ha caigut un 0'6%, fet que representa 26 persones menys sense feina. En xifres absolutes, Sant Cugat compta amb 4.306 persones en atur.

Això són 141 persones més sense feina que ara fa un any. A l'abril del 2012, els desocupats a la localitat eren 4.165 persones. Per tant, en un any, l'atur a Sant Cugat ha crescut un 3'3%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.