L'Associació Àmbit B30 es constitueix la setmana vinent


Temes relacionats

L'Àmbit B-30 vol establir les bases del model empresarial vallesà del futur ( 8/nov/12)

Les ciutats de l'ÀMBIT B-30 volen competir amb la indústria europea (17/oct/12)


  • Comparteix:

La presentació d'Àmbit B30 va tenir lloc el novembre passat a Barcelona / Font: Localpres

La presentació d'Àmbit B30 va tenir lloc el novembre passat a Barcelona / Font: Localpres

L'Associació Àmbit B30, que aplega una vintena de municipis entre ells Sant Cugat i unes 60 organitzacions, es constitueix dimarts de la setmana vinent, a les deu del matí, a la seu del Laboratori de Llum del Sincrotó Alba, a Cerdanyola. Es tracta d'una aposta per sumar esforços i crear sinergies entre les tres comarques que formen part d'Àmbit B30, el Baix Llobregat, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental, i reforçar aquesta zona com a motor econòmic a àmbit europeu. La trobada també servirà per nomenar el president i els vuit vicepresidents.

Àmbit B30 formalitza la seva constitució dimarts de la setmana vinent amb una trobada al Sincrotó Alba. En aquesta reunió també es decidirà la presidència de l'associació i les seves vicepresidències, i s'aprovaran els estatuts que guiaran els passos de l'entitat.

L'entitat representa ajuntaments, administracions públiques, universitats, centres de recerca, parcs tecnològics, organitzacions empresarials i organitzacions sindicals.

L'acte també servirà per exposar quin ha estat fins ara el treball fet amb el Pla d'Actuació que ha de conformar un full de ruta que emmarcarà un seguit de projectes a desenvolupar en aquest territori durant els propers mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.