Granel aterra a Sant Cugat amb la venda a granel


  • Comparteix:

Establiment dde Granel a Vic / Font: Granel.cat

Establiment dde Granel a Vic / Font: Granel.cat

Arriba a la ciutat l'establiment Granel, que ofereix als clients comprar productes alimentaris en la quantitat que desitgin i no en paquets. Els articles arriben directament del productor, sense intermediaris, i posa a disposició dels clients productes de l'entorn. La botiga, al carrer Major número 8, obre aquest dimarts i s'inaugurarà dissabte a les sis de la tarda.

El primer establiment Granel va obrir les portes a Vic l'any passat i a dia d'avui ja té establiments per diversos municipis del país. Aquest estiu preveu la posada en marxa de cinc més, entre ells el de Sant Cugat. Granel es basa en la filosofia del quilòmetre zero, ja que posa en valor els productes ecològics, de proximitat i naturals.

La principal característica de les botigues Granel és que el client adquireix la quantitat de producte que necessita i sense empaquetar. Aquest també té la possibilitat de comprar en línia a Granel.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.