Gónzalez-Barros parlarà sobre l'emprenedoria a Santcugatribuna


  • Comparteix:

González-Barros va cofundar el Grup Intercom el 2000 / Font: Santcugatribuna

González-Barros va cofundar el Grup Intercom el 2000 / Font: Santcugatribuna

El fòrum Santcugatribuna acollirà aquest divendres la ponència del president i fundador del Grup Intercom, Antonio González-Barros. L'empresari oferirà una xerrada sobre les característiques dels emprenedors. L'acte tindrà lloc a EsadeCreapolis, començarà a tres quarts d'una del migdia i culminarà a les tres amb la xerrada de González-Barros.

L'esdeveniment s'iniciarà a tres quart d'una del migdia amb un aperitiu relacional i continuarà amb un dinar, la ponència de González-Barros i altres intervencions programades per a les tres de la tarda. Tot seguit, tindrà lloc una petita tertúlia.

Gónzalez-Barros i les empreses del Grup Intercom han rebut diversos premis per la seva feina: han estat finalistes dels Premis Príncep Felip a l'Excel·lència en tres ocasions, guardonats amb el premi de la Cambra de Comerç de Barcelona a la millor trajectòria professional, i González-Barros va ser nomenat emprenedor de l'any per la revista 'Emprendedores'.

El Grup Intercom va néixer el 2000, amb una plantilla de 15 persones i actualment supera el miler de treballadors. Dedicada a la creació de negocis online, ha donat lloc a més de 50 empreses, com Softonic i Infojobs, i té una facturació superior als 88 milions d'euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.