Els estudiants d'Esade, a la final del premi Anual Hultz


Temes relacionats

Alumnes d'Esade, a la competició mundial més important d'emprenedoria social (23/set/13)


  • Comparteix:

El grup d'estudiants de Sant Cugat

El grup d'estudiants de Sant Cugat

Els cinc alumnes del Màster de Direcció d'Empresa (MBA) d'Esade Sant Cugat que han participat a la final del 4t Premi Anual Hultz, considerat el més prestigiós del món en emprenedoria social, s'han quedat a les portes del primer lloc. Els guanyadors del premi d'un milió de dòlars han estat uns integrants de la McGill University, del Canadà.

El projecte de l'equip d'Esade es dirigia als barris pobres de l'Índia per millorar la inseguretat alimentària. Es tracta de connectar els petits comerços de la ciutat perquè puguin contactar amb els grans proveïdors de productes d'alimentació. Per això havien creat una aplicació i plataforma informàtica.

La competició està considerada com la més destacada del món en emprenedoria social amb l'objectiu de convertir-se en un accelerador en aquest àmbit, reunint 'les ments més brillants' per resoldre problemes globals.

L'expresident dels Estats Units Bill Clinton és un dels experts que integren el jurat, en el marc de la Trobada Anual d'Iniciatives Globals Clinton.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.