HP ja compta amb 50 graduats del programa Inno+Talent25


  • Comparteix:

L'empresa informàtica HP ha celebrat aquest divendres l'acte de graduació de la segona promoció del programa per a joves amb talent Inno+Talent25. Per a la 4a edició, a la qual s'han presentat 700 candidatures, s'han ampliat les places fins a 36 gràcies a un conveni amb Leitat.

L'Inno+Talent25 és un projecte de dos anys en què els estudiants combinen l'experiència laboral a HP de dilluns a dijous i la formació acadèmica a La Salle Campus Barcelona els divendres. Dels 50 alumnes que han participat en les dues edicions d'aquest projecte, 24 han estat contractats per la companyia amb seu a Sant Cugat.

La responsable d'aquest programa, Ana Cristina García, ha destacat que els participants s'integren des del primer dia a la companyia, a més d'integrar la formació pràctica i la teòrica.

Ana Cristina García

Són un més al grup i aprenen com la resta. Amb l'avantatge que un dels cinc dies es continuen formant en tot el que els servirà per HP i per a qualsevol altra feina.


Alguns dels alumnes han agraït aquesta oportunitat que els ha permès aconseguir un lloc de feina a la companyia internacional.

Graduats

És una oportunitat única i estic molt contenta per poder formar d'un equip de professionals amb els quals ja he treballat. / És una experiència interessant que enriqueix i ajuda en el desenvolupament del dia a dia.


Aquesta segona promoció ha comptat amb l'apadrinament del físic i director del Laboratori d'Instrumentació per a Física d'Altes Energies La Salle (Lifaels), Xavier Vilasis.

La 4a edició de l'Inno+Talent25 començarà al novembre i es poden presentar les candidatures fins a finals d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.