L'empresa GFT vol doblar els treballadors de la planta santcugatenca


Temes relacionats

GFT, amb seu a Sant Cugat, contractarà 200 persones a l'Estat espanyol ( 4/mar/13)

GFT genera un 14% menys d'ingressos que fa un any (21/mai/12)


  • Comparteix:

GFT té seu a Sant Cugat

GFT té seu a Sant Cugat

L'empresa GFT, amb seu a Sant Cugat, vol crear mig miler de llocs de treball a Catalunya en els pròxims 10 anys, doblant així la seva presència al país. El president de la companyia, Ulrich Dietz, ha qualificat la demarcació de Barcelona com el Silicon Valley d'Europa.

Dietz ha afirmat que Catalunya és un dels llocs preferits de la companyia per invertir i que actualment tenen molts projectes tecnològics del sector financer en marxa. El president de l'empresa ha assegurat que té plans agressius per incrementar la plantilla a Sant Cugat i Lleida, arribant a doblar el personal en 10 anys.

GFT té un 25% dels seus treballadors al país, entre les seus de Sant Cugat i Lleida, i les oficines de Saragossa, València i Madrid. L'any passat, l'empresa que dóna feina a 464 treballadors a la planta santcugatenca, va tenir un volum de vendes de 230,69 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.