L'empresa Somrie busca ampliar la seva internacionalització


  • Comparteix:

L'empresa de 'personal shoppers' immobiliaris Somrie, ubicada a Sant Cugat, ha iniciat una nova estratègia d'expansió per establir-se a les principals ciutats d'arreu del món i captar clients inversors. Somrie, que va néixer fa tres anys, és la primera companyia d'aquestes característiques a Catalunya i té oficines a Barcelona, Madrid, Mèxic i Xangai, entre altres ciutats.

Els treballadors de Somrie filtren l'oferta immobiliària i ofereixen als clients els pisos que més s'adeqüen a les seves necessitats. Així, els futurs compradors s'estalvien de visitar habitatges i negociar els preus amb els venedors. Un dels socis de Somrie, Èric Camps, ha explicat que amb els seus serveis els clients guanyen temps i es desentenen dels maldecaps que suposa haver de buscar pis.

Èric Camps

Filtrem tots els productes i ens preocupem perquè el client tingui tots els beneficis que busca.


Un 60% dels clients de Somrie són estrangers que contracten els seus serveis per invertir en immobles a l'Estat espanyol. Davant aquesta xifra, l'empresa ha iniciat un procés d'expansió per captar inversors arreu del món i fer créixer la seva cartera internacional de clients. El CEO de Somrie, Enric Jiménez, ha subratllat que la companyia ja té oficines a Amèrica i Àsia, però que el seu objectiu és ser present a més ciutats.

Enric Jimenez

Estem a una fase d'expansió. Volem obrir-nos a altres ciutats del món per captar més inversors.


Somrie disposa actualment d'una plantilla de 30 persones, que treballen com a 'freelances' en equips multidisciplinars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.