Banc Sabadell preveu un benefici net de 1.000 milions d'euros per al 2016


  • Comparteix:

Banc Sabadell té la seu al nostre municipi / Foto: ACN

Banc Sabadell té la seu al nostre municipi / Foto: ACN

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, preveu un benefici net de 1.000 milions d'euros per al 2016, segons el seu nou pla estratègic. Aquest document, presentat a Londres aquest dimecres, aposta per transformar el model de producció, augmentar la rendibilitat i per la internacionalització.

'Triple' és el pla estratègic que ha presentat el Sabadell als inversors estrangers a Londres. Segons el document, el pla posa les llavors pel futur creixement a àmbit internacional de la companyia i, en concret, a Mèxic. A l'Estat espanyol, l'empresa aposta per reforçar els seus beneficis a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears.

L'entitat bancària vol aconseguir un augment del 4% en els dipòsits perquè siguin majors dels 10.000 milions d'euros el 2016. A més, Banc Sabadell pronostica un augment dels crèdits fins al 2016 de l'1%. El pla estratègic també posa èmfasi en què la companyia es desprengui en els propers anys de 5.000 milions d'euros en actius immobiliaris 'problemàtics'.

En la presentació de les dades aquest dimecres, el president de Banc Sabadell, Josep Oliu, ha assegurat que els inversors no han manifestat 'cap preocupació' pel procés sobiranista de Catalunya i que ell 'no entra' en aquest debat. Amb tot, Oliu ha afirmat que l'entitat s'adaptarà a les necessitats polítiques que hi hagi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.